keskiviikko 21. elokuuta 2013

Avajaismäellä

Työviikko käynnistynyt Katoavan maan suhteen traileri-palaverilla (sato vielä tulokseton) ja teatterin syyspressillä, josta nopealla tsekkauksella nettijuttua (printtilehdissä senkin edestä) pelkästään täällä: http://www.kansantahto.fi/2013/08/elvis-liekehtii-kajaanin-teatterissa/. Ainakin YLE:n Pohjois-Suomen uutisissa, Kainuun Sanomissa, Kainuun radiossa, Koti-Kajaanissa ja radio Kajauksessa myös avauksia teatterin syksyyn.

Hyvin vedetty pressi ja hyvältä tuntuva kattaus koko talon suhteen, myyntitykiksi kaavaillusta  Liekeissä!-musikaalista nuorille suunnattuun filosofiseen sometrilleriin Sofian maailma, jonka ensi-ilta muuten siirtyi päivälle ennen omaamme ja sitten tämä Katoava. Samalla viivalla kolme kovaa juttua. Pikkuisen ihmettelin, ettei kukaan tilaisuuden kuvaajista tajunnut napata samaan otokseen sekä musikaalin Oonaa ja Joelia että meidän pappa-Kinnusta ja mamma-Hännistä, vaikka oikein tyrkylle tällaista ylisukupolvista, komeaa tuplapääpariutta tarjottiin, mutta muuten kahvit, pullat ja turinat noudattelivat vakiintuneen mukiinmeneviä ratojaan.

Eilen myös otto 1 kevään viimeisen läpärin taltioinnista. Video todensi aika hyvin, kuinka hyvälle mallille juttu jäi ja samalla, millainen työsarka on syksyllä edessä. Tiivis, intensiivinen, työteliäs ja hauska, uskoisin. Tänään toinen otto ja aikataulullista perkausta. Lauantaina on sitten teatterin syyskauden avajaiset täydelle tuvalle. Ou jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti