maanantai 26. elokuuta 2013

Teatterin avajaiset takana

Lauantai tuli, lauantai meni, aika mainio ja sopivan tiivis paketti saatiin kasaan teatterin syyskauden ohjelmistosta. Musikaalibuustaus edellä, muut perässä, mutta jotenkin näin sen tulee markkinoinnillisesti ollakin. Propsit Hannalle, Mikolle ja koko henkilökunnalle monipuolisesta ohjelmistosta, joka sisältää sekä uusia avauksia, yhteistyötä että ennen kaikkea riittävän erilaisia esityksiä. Oikeastaan ainut seikka, jota jää hiukan kaipaamaan, ovat paikalliset aiheet, mutta nekin noussevat esiin syksyn klubi-iltojen myötä.

Katoavasta maasta esitimme avajaisissa kohtaukset 6 ja 7 eli Ravun ja Huikaisun. Jo siellä nenäliinoja kaiveltiin... Porukoita oli myös hauskaa nähdä; kaikesta huokuu innokas odotus.

Maanantaiaamu on valjennut hienosti: luulen, että Annukan esittäjä on löytynyt. Olkoonkin vain pieni äänirooli, mutta kokonaisuuden kannalta tärkeä. Parin viikon sisään purkitetaan pakettiin.

Tälle viikolle lähinnä taltioinnin perkausta: pohjatöitä muutoksille.

Tätä yhä fiilistellen uuteen viikkoon http://www.youtube.com/watch?v=zjPg37Lxs9g. Kyllä kai meillä lopputekstibiisi voisi olla?

 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti