keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Läpimenopäivä

Hyvät naiset ja pojat, kyllä kulkee! Ensimmäisen näytöksen kertausharjoitukset onnellisesti takana, mitä nyt loppusuoraa, sukanvetoa ja alun kontaktittomuutta jäi palanen tuumattavaksi tälle aamulle. Läpimenot lähestyvät, ja se saattelee porukkaa mainioon vireeseen. Siellä on vielä suttua ja rytmiongelmaa, ajoittaista laahausta ja taaperrusta, vähän sinnepäin ohjattuja kohtauksia ja muuta työstettävää. Mutta yhtä lailla vangitsevia hetkiä. Hengitys ja sen pidättely oli jo eilen jaettua.

Näyttelijän teatteria. Kajaanin Teatterin tämän hetken kysytyin esitys, helmikuussa ensi-iltansa saanut Kiviä taskussa, on sitä. Mutta Katoava maa on myös. Olen ilahtunut ja innoissani siitä, kuinka paneutuvaa ja antautuvaa työtä koko nelikko tässä tekee. Suunta on täsmälleen sitä, mitä sen tuleekin.

Tahti tihenee näihin viimeisiin harjoituksiin. Tänään aloitetaan aamu Tarjan kanssa kampaus- ja maskeeraushommilla, pidetään äänipuolen palaveria ja sitten muutama kohtaus ykköseltä ja kakkosen läpäri. Iltapäiväbreikin jälkeen ensimmäinen läpimeno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti