lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vapun alla

Mieli tyhjenee, täyttyy, tyhjenee, täyttyy muusta. Mielenkiintoinen tämä vaihe, kun päästää irti ja huomaa jo muutamien päivien kuluttua olevansa muualla. Jos kohta tuntuu myös siltä, että palaudun yhä. Edellisen postin purku tuli ryöppynä, tarpeena saada jotain pisteitä tälle kevään taipaleelle, mutta jos rehellinen olen niin yhtä puolipistettä, sivulausetta ja pilkkua tämä oikeasti on. Päätökset ja suunnat.

Asiat ottavat aikaa.

Mieleenputkahtelevat lauseet ja tarkennukset ovat ohuita, sellaisia säikeitä kuten että tämä lause, tämä

"mieluummin poltat tuolin kuin puhut"

ei nouse esityksestä esiin, vielä. Että reaktio siihen pitää korjata. Tai että jos kirjailija sanoo, ettei Helenan ja Aarnen koti sijoitu merenrannalle vaan sisämaahan ja rintamamiestaloon, niin piitatako tästä alkuperäisestä näystä vai ei?

Pieniä detskuja siis. Ohjaan tämän jälkeen apurahakauteni päätyön Genelle (kiertämään), ja tätä pitäisi saada alulle. Haban kanssa sovittiin äänisessiot toukokuun loppupuolelle. Välissä vappukonserttia ja musikaalia.

Vähän ikävä työryhmää. Tänään pyörähdettiin teatterilla Selman kanssa vessassa ja jotenkin se siinä todentui. Mutta hyvä on olla vähän poiskin.

Ei mulla muuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti